Mustafa Abdellaoue

Biografie

Mustafa Abdellaoue is een 33-jarige voetballer uit Noorwegen die meestal als aanvaller speelt. De laatste match die Mustafa speelde was Stromsgodset - Sarpsborg 08 FF op 2020-09-26.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Mustafa Abdellaoue in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Mustafa Abdellaoue in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Mustafa Abdellaoue in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon โšฝ of een fistbump ๐Ÿคœ. De voetbal geeft aan dat Mustafa Abdellaoue een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Mustafa Abdellaoue een assist heeft gegeven in de match.

Stats Mustafa Abdellaoue

Bekijk de matchen en statistieken van Mustafa Abdellaoue. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Mustafa Abdellaoue hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Mustafa

Achternaam

Abdellaoue

Huidige teams

Positie

Aanvaller

Leeftijd

33 jaar

Geboortedatum

1988-08-01

Geboorteland

Noorwegen

Geboorteplaats

Oslo

Nationaliteit

Noorwegen

Lengte

181 cm

Gewicht

74 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Mustafa Abdellaoue mee voetbalt bij Sarpsborg 08 FF, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook