Muhammed Himmet Ertürk

Biografie

Muhammed Himmet Ertürk is een 30-jarige voetballer uit Turkije die meestal als middenvelder speelt. De laatste match die Muhammed Himmet speelde was Sakaryaspor - Boluspor op 2024-04-06.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Muhammed Himmet Ertürk in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Muhammed Himmet Ertürk in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Muhammed Himmet Ertürk in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Muhammed Himmet Ertürk een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Muhammed Himmet Ertürk een assist heeft gegeven in de match.

Stats Muhammed Himmet Ertürk

Bekijk de matchen en statistieken van Muhammed Himmet Ertürk. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Muhammed Himmet Ertürk hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Muhammed Himmet

Achternaam

Ertürk

Huidige teams

Positie

Middenvelder

Leeftijd

30 jaar

Geboortedatum

1994-01-03

Geboorteland

Turkije

Geboorteplaats

Aydın

Afkomst

Turkije

Lengte

168 cm

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Muhammed Himmet Ertürk mee voetbalt bij Genclerbirligi, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook