Muhammed Birkan Tetik

Biografie

Muhammed Birkan Tetik is een 28-jarige voetballer uit Turkije die meestal als doelman speelt. De laatste match die Muhammed Birkan speelde was Eyüpspor - Ankara Demirspor op 2023-12-06.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Muhammed Birkan Tetik in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Muhammed Birkan Tetik in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Muhammed Birkan Tetik in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Muhammed Birkan Tetik een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Muhammed Birkan Tetik een assist heeft gegeven in de match.

Stats Muhammed Birkan Tetik

Bekijk de matchen en statistieken van Muhammed Birkan Tetik. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Muhammed Birkan Tetik hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Muhammed Birkan

Achternaam

Tetik

Huidige teams

Positie

Doelman

Leeftijd

28 jaar

Geboortedatum

1995-10-19

Geboorteland

Turkije

Geboorteplaats

Kırıkkale

Afkomst

Turkije

Lengte

190 cm

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Muhammed Birkan Tetik mee voetbalt bij Eyüpspor, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook