Muhammad Safuwan bin Baharudin

Biografie

Muhammad Safuwan bin Baharudin is een 31-jarige voetballer uit Singapore die meestal als verdediger speelt. De laatste match die Muhammad Safuwan speelde was Yemen - Singapore op 2019-11-19.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Muhammad Safuwan bin Baharudin in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Muhammad Safuwan bin Baharudin in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Muhammad Safuwan bin Baharudin in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Muhammad Safuwan bin Baharudin een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Muhammad Safuwan bin Baharudin een assist heeft gegeven in de match.

Stats Muhammad Safuwan bin Baharudin

Bekijk de matchen en statistieken van Muhammad Safuwan bin Baharudin. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Muhammad Safuwan bin Baharudin hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Muhammad Safuwan

Achternaam

bin Baharudin

Huidige teams

Positie

Verdediger

Leeftijd

31 jaar

Geboortedatum

1991-09-22

Geboorteland

Singapore

Nationaliteit

Singapore

Lengte

180 cm

Gewicht

78 kg
Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook