Muhammad Safawi bin Rasid

Biografie

Muhammad Safawi bin Rasid is een 25-jarige voetballer uit Maleisië die meestal als aanvaller speelt. De laatste match die Muhammad Safawi speelde was Malaysia - Maldives op 2022-12-14.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Muhammad Safawi bin Rasid in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Muhammad Safawi bin Rasid in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Muhammad Safawi bin Rasid in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Muhammad Safawi bin Rasid een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Muhammad Safawi bin Rasid een assist heeft gegeven in de match.

Stats Muhammad Safawi bin Rasid

Bekijk de matchen en statistieken van Muhammad Safawi bin Rasid. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Muhammad Safawi bin Rasid hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Muhammad Safawi

Achternaam

bin Rasid

Huidige teams

Positie

Aanvaller

Leeftijd

25 jaar

Geboortedatum

1997-03-05

Geboorteland

Maleisië

Nationaliteit

Maleisië

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Muhammad Safawi bin Rasid mee voetbalt bij Johor Darul Takzim FC, Malaysia, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook