Muammer Zülfikar Yıldırım

Biografie

Muammer Zülfikar Yıldırım is een 33-jarige voetballer uit Turkije die meestal als doelman speelt. De laatste match die Muammer Zülfikar speelde was Sivasspor - Keçiörengücü op 2024-01-18.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Muammer Zülfikar Yıldırım in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Muammer Zülfikar Yıldırım in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Muammer Zülfikar Yıldırım in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Muammer Zülfikar Yıldırım een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Muammer Zülfikar Yıldırım een assist heeft gegeven in de match.

Stats Muammer Zülfikar Yıldırım

Bekijk de matchen en statistieken van Muammer Zülfikar Yıldırım. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Muammer Zülfikar Yıldırım hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Muammer Zülfikar

Achternaam

Yıldırım

Huidige teams

Positie

Doelman

Leeftijd

33 jaar

Geboortedatum

1990-09-14

Geboorteland

Turkije

Geboorteplaats

Diyarbakır

Afkomst

Turkije

Lengte

190 cm

Gewicht

89 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Muammer Zülfikar Yıldırım mee voetbalt bij Turkey, Sivasspor, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook