Moussa Araita Hamadou

Biografie

Moussa Araita Hamadou is een 26-jarige voetballer uit Djibouti die meestal als verdediger speelt. De laatste match die Moussa speelde was Djibouti - Guinea-Bissau op 2023-11-20.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Moussa Araita Hamadou in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Moussa Araita Hamadou in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Moussa Araita Hamadou in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Moussa Araita Hamadou een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Moussa Araita Hamadou een assist heeft gegeven in de match.

Stats Moussa Araita Hamadou

Bekijk de matchen en statistieken van Moussa Araita Hamadou. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Moussa Araita Hamadou hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Moussa

Achternaam

Araita Hamadou

Huidige teams

Positie

Verdediger

Leeftijd

26 jaar

Geboortedatum

1997-07-24

Geboorteland

Djibouti

Afkomst

Djibouti

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Moussa Araita Hamadou mee voetbalt bij Djibouti, Dikhil, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook