Morteza Pouraliganji

Biografie

Morteza Pouraliganji is een 31-jarige voetballer uit Iran die meestal als verdediger speelt. De laatste match die Morteza speelde was Persepolis FC - Sepahan FC op 2023-03-11.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Morteza Pouraliganji in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Morteza Pouraliganji in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Morteza Pouraliganji in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Morteza Pouraliganji een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Morteza Pouraliganji een assist heeft gegeven in de match.

Stats Morteza Pouraliganji

Bekijk de matchen en statistieken van Morteza Pouraliganji. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Morteza Pouraliganji hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Morteza

Achternaam

Pouraliganji

Huidige teams

Positie

Verdediger

Leeftijd

31 jaar

Geboortedatum

1992-04-19

Geboorteland

Iran

Geboorteplaats

Babol

Nationaliteit

Iran

Lengte

184 cm

Gewicht

83 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Morteza Pouraliganji mee voetbalt bij Iran, Shenzhen Ruby FC, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook