Moreto Moro Cassamã

Biografie

Moreto Moro Cassamã is een 25-jarige voetballer uit Guinee-Bissau die meestal als middenvelder speelt. De laatste match die Moreto Moro speelde was AEL - Omonia Nicosia op 2023-09-16.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Moreto Moro Cassamã in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Moreto Moro Cassamã in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Moreto Moro Cassamã in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Moreto Moro Cassamã een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Moreto Moro Cassamã een assist heeft gegeven in de match.

Stats Moreto Moro Cassamã

Bekijk de matchen en statistieken van Moreto Moro Cassamã. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Moreto Moro Cassamã hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Moreto Moro

Achternaam

Cassamã

Huidige teams

Positie

Middenvelder

Leeftijd

25 jaar

Geboortedatum

1998-02-16

Geboorteland

Portugal

Geboorteplaats

Bissau

Afkomst

Guinee-Bissau

Lengte

165 cm

Gewicht

63 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Moreto Moro Cassamã mee voetbalt bij Omonia Nicosia, Guinea-Bissau, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook