Mohd Farizal bin Marlias

Biografie

Mohd Farizal bin Marlias is een 36-jarige voetballer uit Maleisië die meestal als doelman speelt. De laatste match die Mohd Farizal speelde was Johor Darul Takzim FC - Borussia Dortmund op 2022-11-28.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Mohd Farizal bin Marlias in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Mohd Farizal bin Marlias in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Mohd Farizal bin Marlias in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Mohd Farizal bin Marlias een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Mohd Farizal bin Marlias een assist heeft gegeven in de match.

Stats Mohd Farizal bin Marlias

Bekijk de matchen en statistieken van Mohd Farizal bin Marlias. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Mohd Farizal bin Marlias hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Mohd Farizal

Achternaam

bin Marlias

Huidige teams

Positie

Doelman

Leeftijd

36 jaar

Geboortedatum

1986-06-29

Geboorteland

Maleisië

Nationaliteit

Maleisië

Lengte

178 cm

Gewicht

71 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Mohd Farizal bin Marlias mee voetbalt bij Johor Darul Takzim FC, Malaysia, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook