Mohammadmehdi Lotfi

Biografie

Mohammadmehdi Lotfi is een 23-jarige voetballer uit Iran die meestal als aanvaller speelt. De laatste match die Mohammadmehdi speelde was Aluminium Arak - Sanat Naft op 2024-05-11.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Mohammadmehdi Lotfi in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Mohammadmehdi Lotfi in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Mohammadmehdi Lotfi in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Mohammadmehdi Lotfi een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Mohammadmehdi Lotfi een assist heeft gegeven in de match.

Stats Mohammadmehdi Lotfi

Bekijk de matchen en statistieken van Mohammadmehdi Lotfi. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Mohammadmehdi Lotfi hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Mohammadmehdi

Achternaam

Lotfi

Huidige teams

Positie

Aanvaller

Leeftijd

23 jaar

Geboortedatum

2000-08-23

Geboorteland

Iran

Geboorteplaats

Neka

Afkomst

Iran

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Mohammadmehdi Lotfi mee voetbalt bij Aluminium Arak, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook