Mohamed Salisu Abdul Karim

Biografie

Mohamed Salisu Abdul Karim is een 25-jarige voetballer uit Ghana die meestal als verdediger speelt. De laatste match die Mohamed Salisu Abdul speelde was Ghana - Central African Republic op 2024-06-10.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Mohamed Salisu Abdul Karim in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Mohamed Salisu Abdul Karim in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Mohamed Salisu Abdul Karim in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Mohamed Salisu Abdul Karim een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Mohamed Salisu Abdul Karim een assist heeft gegeven in de match.

Stats Mohamed Salisu Abdul Karim

Bekijk de matchen en statistieken van Mohamed Salisu Abdul Karim. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Mohamed Salisu Abdul Karim hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Mohamed Salisu Abdul

Achternaam

Karim

Huidige teams

Positie

Verdediger

Leeftijd

25 jaar

Geboortedatum

1999-04-17

Geboorteland

Ghana

Afkomst

Ghana

Lengte

191 cm

Gewicht

82 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Mohamed Salisu Abdul Karim mee voetbalt bij Southampton, Ghana, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook