Mitko Stefanov Mitkov

Biografie

Mitko Stefanov Mitkov is een 21-jarige voetballer uit Bulgarije die meestal als middenvelder speelt. De laatste match die Mitko speelde was Ludogorets - Dunav Ruse op 2020-03-08.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Mitko Stefanov Mitkov in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Mitko Stefanov Mitkov in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Mitko Stefanov Mitkov in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Mitko Stefanov Mitkov een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Mitko Stefanov Mitkov een assist heeft gegeven in de match.

Stats Mitko Stefanov Mitkov

Bekijk de matchen en statistieken van Mitko Stefanov Mitkov. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Mitko Stefanov Mitkov hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Mitko

Achternaam

Stefanov Mitkov

Voetbalclub

Positie

Middenvelder

Leeftijd

21 jaar

Geboortedatum

2000-08-28

Geboorteland

Bulgarije

Nationaliteit

Bulgarije

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Mitko Stefanov Mitkov mee voetbalt bij CSKA Sofia, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook