Mikel Balenziaga Oruesagasti

Biografie

Mikel Balenziaga Oruesagasti is een 36-jarige voetballer uit Spanje die meestal als verdediger speelt. De laatste match die Mikel speelde was Athletic Club - FC Barcelona op 2023-03-12.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Mikel Balenziaga Oruesagasti in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Mikel Balenziaga Oruesagasti in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Mikel Balenziaga Oruesagasti in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Mikel Balenziaga Oruesagasti een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Mikel Balenziaga Oruesagasti een assist heeft gegeven in de match.

Stats Mikel Balenziaga Oruesagasti

Bekijk de matchen en statistieken van Mikel Balenziaga Oruesagasti. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Mikel Balenziaga Oruesagasti hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Mikel

Achternaam

Balenziaga Oruesagasti

Huidige teams

Positie

Verdediger

Leeftijd

36 jaar

Geboortedatum

1988-02-29

Geboorteland

Spanje

Geboorteplaats

Zumárraga

Afkomst

Spanje

Lengte

177 cm

Gewicht

76 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Mikel Balenziaga Oruesagasti mee voetbalt bij Athletic Club, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook