Miguel Nicolás Bertochi

Biografie

Miguel Nicolás Bertochi is een 34-jarige voetballer uit Argentinië die meestal als middenvelder speelt. De laatste match die Miguel Nicolás speelde was Fenix - Wanderers op 2023-12-02.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Miguel Nicolás Bertochi in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Miguel Nicolás Bertochi in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Miguel Nicolás Bertochi in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Miguel Nicolás Bertochi een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Miguel Nicolás Bertochi een assist heeft gegeven in de match.

Stats Miguel Nicolás Bertochi

Bekijk de matchen en statistieken van Miguel Nicolás Bertochi. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Miguel Nicolás Bertochi hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Miguel Nicolás

Achternaam

Bertochi

Huidige teams

Positie

Middenvelder

Leeftijd

34 jaar

Geboortedatum

1989-06-09

Geboorteland

Argentinië

Geboorteplaats

Granadero Baigorria

Afkomst

Argentinië

Lengte

190 cm

Gewicht

78 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Miguel Nicolás Bertochi mee voetbalt bij Fenix, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook