Miguel Ángel Gómez López

Biografie

Miguel Ángel Gómez López is een 26-jarige voetballer uit Spanje die meestal als aanvaller speelt. De laatste match die Miguel Ángel speelde was Almeria - Albacete op 2019-06-08.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Miguel Ángel Gómez López in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Miguel Ángel Gómez López in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Miguel Ángel Gómez López in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Miguel Ángel Gómez López een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Miguel Ángel Gómez López een assist heeft gegeven in de match.

Stats Miguel Ángel Gómez López

Bekijk de matchen en statistieken van Miguel Ángel Gómez López. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Miguel Ángel Gómez López hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Miguel Ángel

Achternaam

Gómez López

Huidige teams

Positie

Aanvaller

Leeftijd

26 jaar

Geboortedatum

1998-05-15

Geboorteland

Spanje

Geboorteplaats

Albacete

Afkomst

Spanje

Lengte

191 cm

Gewicht

79 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Miguel Ángel Gómez López mee voetbalt bij Albacete, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook