Mickaël Ange Nanizayamo

Biografie

Mickaël Ange Nanizayamo is een 26-jarige voetballer uit Frankrijk die meestal als verdediger speelt. De laatste match die Mickaël Ange speelde was Stade Lausanne-Ouchy - Lausanne op 2024-05-18.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Mickaël Ange Nanizayamo in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Mickaël Ange Nanizayamo in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Mickaël Ange Nanizayamo in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Mickaël Ange Nanizayamo een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Mickaël Ange Nanizayamo een assist heeft gegeven in de match.

Stats Mickaël Ange Nanizayamo

Bekijk de matchen en statistieken van Mickaël Ange Nanizayamo. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Mickaël Ange Nanizayamo hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Mickaël Ange

Achternaam

Nanizayamo

Huidige teams

Positie

Verdediger

Leeftijd

26 jaar

Geboortedatum

1998-05-08

Geboorteland

Frankrijk

Geboorteplaats

Tours

Afkomst

Frankrijk

Lengte

188 cm

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Mickaël Ange Nanizayamo mee voetbalt bij Lausanne, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook