Michel Vlap

Biografie

Michel Vlap is een 26-jarige voetballer uit Nederland die meestal als middenvelder speelt. De laatste match die Michel speelde was Heerenveen - Twente op 2023-06-01.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Michel Vlap in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Michel Vlap in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Michel Vlap in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Michel Vlap een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Michel Vlap een assist heeft gegeven in de match.

Stats Michel Vlap

Bekijk de matchen en statistieken van Michel Vlap. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Michel Vlap hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Nieuws over voetballer Michel Vlap

Het laatste nieuws gerelateerd aan Michel Vlap. Opstellingen, transfergeruchten, weetjes, loon, salaris, carrière, blessures, enz...

Voetballer wiki

Voornaam

Michel

Achternaam

Vlap

Huidige teams

Positie

Middenvelder

Leeftijd

26 jaar

Geboortedatum

1997-06-02

Geboorteland

Nederland

Geboorteplaats

Sneek

Nationaliteit

Nederland

Lengte

191 cm

Gewicht

69 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Michel Vlap mee voetbalt bij Twente, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook