Michael Olusoji Ogungbaro

Biografie

Michael Olusoji Ogungbaro is een 26-jarige voetballer uit Nigeria die meestal als middenvelder speelt. De laatste match die Michael Olusoji speelde was Kooteepee - haka op 2021-10-27.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Michael Olusoji Ogungbaro in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Michael Olusoji Ogungbaro in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Michael Olusoji Ogungbaro in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Michael Olusoji Ogungbaro een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Michael Olusoji Ogungbaro een assist heeft gegeven in de match.

Stats Michael Olusoji Ogungbaro

Bekijk de matchen en statistieken van Michael Olusoji Ogungbaro. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Michael Olusoji Ogungbaro hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Michael Olusoji

Achternaam

Ogungbaro

Huidige teams

Positie

Middenvelder

Leeftijd

26 jaar

Geboortedatum

1996-07-10

Geboorteland

Nigeria

Nationaliteit

Nigeria

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Michael Olusoji Ogungbaro mee voetbalt bij Kooteepee, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook