Michael Olunga Ogada

Biografie

Michael Olunga Ogada is een 29-jarige voetballer uit Kenia die meestal als aanvaller speelt. De laatste match die Michael speelde was Al-Duhail SC - Istiqlol op 2023-11-27.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Michael Olunga Ogada in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Michael Olunga Ogada in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Michael Olunga Ogada in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🀜. De voetbal geeft aan dat Michael Olunga Ogada een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Michael Olunga Ogada een assist heeft gegeven in de match.

Stats Michael Olunga Ogada

Bekijk de matchen en statistieken van Michael Olunga Ogada. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Michael Olunga Ogada hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Michael

Achternaam

Olunga Ogada

Huidige teams

Positie

Aanvaller

Leeftijd

29 jaar

Geboortedatum

1994-03-26

Geboorteland

Kenia

Geboorteplaats

Nairobi

Afkomst

Kenia

Lengte

193 cm

Gewicht

85 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Michael Olunga Ogada mee voetbalt bij Kenya, Al-Duhail SC, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook