Michael McGlinchey

Biografie

Michael McGlinchey is een 35-jarige voetballer uit Nieuw-Zeeland die meestal als middenvelder speelt. De laatste match die Michael speelde was Western United - Central Coast Mariners op 2020-03-01.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Michael McGlinchey in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Michael McGlinchey in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Michael McGlinchey in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Michael McGlinchey een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Michael McGlinchey een assist heeft gegeven in de match.

Stats Michael McGlinchey

Bekijk de matchen en statistieken van Michael McGlinchey. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Michael McGlinchey hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Michael

Achternaam

McGlinchey

Huidige teams

Positie

Middenvelder

Leeftijd

35 jaar

Geboortedatum

1987-01-07

Geboorteland

Nieuw-Zeeland

Geboorteplaats

Wellington

Nationaliteit

Nieuw-Zeeland

Lengte

175 cm

Gewicht

68 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Michael McGlinchey mee voetbalt bij New Zealand, Central Coast Mariners, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook