Michael Amir Murillo Bermudez

Biografie

Michael Amir Murillo Bermudez is een 27-jarige voetballer uit Panama die meestal als verdediger speelt. De laatste match die Michael Amir speelde was AZ Alkmaar - RSC Anderlecht op 2023-04-20.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Michael Amir Murillo Bermudez in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Michael Amir Murillo Bermudez in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Michael Amir Murillo Bermudez in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Michael Amir Murillo Bermudez een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Michael Amir Murillo Bermudez een assist heeft gegeven in de match.

Stats Michael Amir Murillo Bermudez

Bekijk de matchen en statistieken van Michael Amir Murillo Bermudez. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Michael Amir Murillo Bermudez hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Michael Amir

Achternaam

Murillo Bermudez

Huidige teams

Positie

Verdediger

Leeftijd

27 jaar

Geboortedatum

1996-02-11

Geboorteland

Panama

Geboorteplaats

Ciudad de Panamá

Nationaliteit

Panama

Lengte

183 cm

Gewicht

75 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Michael Amir Murillo Bermudez mee voetbalt bij RSC Anderlecht, Panama, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook