Meshack Izuchukwu Ubochioma

Biografie

Meshack Izuchukwu Ubochioma is een 22-jarige voetballer uit Nigeria die meestal als aanvaller speelt. De laatste match die Meshack Izuchukwu speelde was Kecskeméti TE - Zalaegerszegi TE op 2023-10-28.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Meshack Izuchukwu Ubochioma in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Meshack Izuchukwu Ubochioma in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Meshack Izuchukwu Ubochioma in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Meshack Izuchukwu Ubochioma een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Meshack Izuchukwu Ubochioma een assist heeft gegeven in de match.

Stats Meshack Izuchukwu Ubochioma

Bekijk de matchen en statistieken van Meshack Izuchukwu Ubochioma. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Meshack Izuchukwu Ubochioma hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Meshack Izuchukwu

Achternaam

Ubochioma

Huidige teams

Positie

Aanvaller

Leeftijd

22 jaar

Geboortedatum

2001-11-01

Geboorteland

Nigeria

Afkomst

Nigeria

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Meshack Izuchukwu Ubochioma mee voetbalt bij Zalaegerszegi TE, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook