Merveille Bope Bokadi

Biografie

Merveille Bope Bokadi is een 26-jarige voetballer uit Democratische Republiek Congo die meestal als middenvelder speelt. De laatste match die Merveille Bope speelde was Standard Luik - Royale Union Saint-Gilloise op 2022-04-03.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Merveille Bope Bokadi in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Merveille Bope Bokadi in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Merveille Bope Bokadi in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Merveille Bope Bokadi een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Merveille Bope Bokadi een assist heeft gegeven in de match.

Stats Merveille Bope Bokadi

Bekijk de matchen en statistieken van Merveille Bope Bokadi. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Merveille Bope Bokadi hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Merveille Bope

Achternaam

Bokadi

Huidige teams

Positie

Middenvelder

Leeftijd

26 jaar

Geboortedatum

1996-05-21

Geboorteland

Democratische Republiek Congo

Geboorteplaats

Kinshasa

Nationaliteit

Democratische Republiek Congo

Lengte

186 cm

Gewicht

79 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Merveille Bope Bokadi mee voetbalt bij Standard de Liège, Congo DR, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook