Mehmet Ataberk Dadakdeniz

Biografie

Mehmet Ataberk Dadakdeniz is een 24-jarige voetballer uit Turkije die meestal als doelman speelt. De laatste match die Mehmet Ataberk speelde was Antalyaspor - Pendikspor op 2024-01-17.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Mehmet Ataberk Dadakdeniz in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Mehmet Ataberk Dadakdeniz in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Mehmet Ataberk Dadakdeniz in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Mehmet Ataberk Dadakdeniz een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Mehmet Ataberk Dadakdeniz een assist heeft gegeven in de match.

Stats Mehmet Ataberk Dadakdeniz

Bekijk de matchen en statistieken van Mehmet Ataberk Dadakdeniz. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Mehmet Ataberk Dadakdeniz hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Mehmet Ataberk

Achternaam

Dadakdeniz

Huidige teams

Positie

Doelman

Leeftijd

24 jaar

Geboortedatum

1999-08-05

Geboorteland

Turkije

Geboorteplaats

İzmir

Afkomst

Turkije

Lengte

186 cm

Gewicht

75 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Mehmet Ataberk Dadakdeniz mee voetbalt bij Antalyaspor, Turkey U21, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook