Mehdi Carcela-González

Biografie

Mehdi Carcela-González is een 32-jarige voetballer uit Marokko die meestal als middenvelder speelt. De laatste match die Mehdi speelde was KV Oostende - Standard de Liège op 2021-05-01.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Mehdi Carcela-González in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Mehdi Carcela-González in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Mehdi Carcela-González in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Mehdi Carcela-González een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Mehdi Carcela-González een assist heeft gegeven in de match.

Stats Mehdi Carcela-González

Bekijk de matchen en statistieken van Mehdi Carcela-González. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Mehdi Carcela-González hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Mehdi

Achternaam

Carcela-González

Voetbalclub

Positie

Middenvelder

Leeftijd

32 jaar

Geboortedatum

1989-07-01

Geboorteland

België

Geboorteplaats

Liège

Nationaliteit

Marokko

Lengte

175 cm

Gewicht

72 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Mehdi Carcela-González mee voetbalt bij Standard de Liège, ...

Deze website is nog in ontwikkeling.
Heb je een opmerking of heb je een fout ontdekt?
Stuur dan een berichtje via Facebook messenger op Facebook.
Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook