Mehdi Carcela-González

Biografie

Mehdi Carcela-González is een 34-jarige voetballer uit Marokko die meestal als middenvelder speelt. De laatste match die Mehdi speelde was Standard Luik - Royale Union Saint-Gilloise op 2022-04-03.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Mehdi Carcela-González in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Mehdi Carcela-González in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Mehdi Carcela-González in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Mehdi Carcela-González een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Mehdi Carcela-González een assist heeft gegeven in de match.

Stats Mehdi Carcela-González

Bekijk de matchen en statistieken van Mehdi Carcela-González. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Mehdi Carcela-González hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Mehdi

Achternaam

Carcela-González

Huidige teams

Positie

Middenvelder

Leeftijd

34 jaar

Geboortedatum

1989-07-01

Geboorteland

België

Geboorteplaats

Liège

Afkomst

Marokko

Lengte

175 cm

Gewicht

72 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Mehdi Carcela-González mee voetbalt bij Standard de Liège, Morocco, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook