Maycon Vinicius Ferreira da Cruz

Biografie

Maycon Vinicius Ferreira da Cruz is een 29-jarige voetballer uit Brazilië die meestal als middenvelder speelt. De laatste match die Maycon Vinicius speelde was Sao Paulo - Jorge Wilstermann op 2022-05-20.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Maycon Vinicius Ferreira da Cruz in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Maycon Vinicius Ferreira da Cruz in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Maycon Vinicius Ferreira da Cruz in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Maycon Vinicius Ferreira da Cruz een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Maycon Vinicius Ferreira da Cruz een assist heeft gegeven in de match.

Stats Maycon Vinicius Ferreira da Cruz

Bekijk de matchen en statistieken van Maycon Vinicius Ferreira da Cruz. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Maycon Vinicius Ferreira da Cruz hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Maycon Vinicius

Achternaam

Ferreira da Cruz

Huidige teams

Positie

Middenvelder

Leeftijd

29 jaar

Geboortedatum

1992-07-29

Geboorteland

Brazilië

Geboorteplaats

Montes Claros

Nationaliteit

Brazilië

Lengte

174 cm

Gewicht

73 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Maycon Vinicius Ferreira da Cruz mee voetbalt bij Atletico Paranaense, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook