Maximiliano Rodrigo Pereira Cardozo

Biografie

Maximiliano Rodrigo Pereira Cardozo is een 29-jarige voetballer uit Uruguay die meestal als verdediger speelt. De laatste match die Maximiliano Rodrigo speelde was Liverpool Montevideo - Deportivo Maldonado op 2020-02-23.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Maximiliano Rodrigo Pereira Cardozo in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Maximiliano Rodrigo Pereira Cardozo in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Maximiliano Rodrigo Pereira Cardozo in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Maximiliano Rodrigo Pereira Cardozo een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Maximiliano Rodrigo Pereira Cardozo een assist heeft gegeven in de match.

Stats Maximiliano Rodrigo Pereira Cardozo

Bekijk de matchen en statistieken van Maximiliano Rodrigo Pereira Cardozo. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Maximiliano Rodrigo Pereira Cardozo hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Maximiliano Rodrigo

Achternaam

Pereira Cardozo

Huidige teams

Positie

Verdediger

Leeftijd

29 jaar

Geboortedatum

1993-04-25

Geboorteland

Uruguay

Geboorteplaats

Montevideo

Nationaliteit

Uruguay

Lengte

182 cm

Gewicht

81 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Maximiliano Rodrigo Pereira Cardozo mee voetbalt bij Liverpool Montevideo, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook