Maximiliano José Gagliardo

Biografie

Maximiliano José Gagliardo is een 39-jarige voetballer uit Argentinië die meestal als doelman speelt. De laatste match die Maximiliano José speelde was Atletico Tucuman - Barracas Central op 2022-08-24.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Maximiliano José Gagliardo in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Maximiliano José Gagliardo in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Maximiliano José Gagliardo in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Maximiliano José Gagliardo een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Maximiliano José Gagliardo een assist heeft gegeven in de match.

Stats Maximiliano José Gagliardo

Bekijk de matchen en statistieken van Maximiliano José Gagliardo. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Maximiliano José Gagliardo hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Maximiliano José

Achternaam

Gagliardo

Huidige teams

Positie

Doelman

Leeftijd

39 jaar

Geboortedatum

1983-04-21

Geboorteland

Argentinië

Geboorteplaats

Chivilcoy

Nationaliteit

Argentinië

Lengte

178 cm

Gewicht

73 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Maximiliano José Gagliardo mee voetbalt bij Barracas Central, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook