Mauro Daniel Rodrigues Teixeira

Biografie

Mauro Daniel Rodrigues Teixeira is een 22-jarige voetballer uit Portugal die meestal als middenvelder speelt. De laatste match die Mauro Daniel speelde was Djibouti - Guinea-Bissau op 2023-11-20.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Mauro Daniel Rodrigues Teixeira in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Mauro Daniel Rodrigues Teixeira in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Mauro Daniel Rodrigues Teixeira in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Mauro Daniel Rodrigues Teixeira een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Mauro Daniel Rodrigues Teixeira een assist heeft gegeven in de match.

Stats Mauro Daniel Rodrigues Teixeira

Bekijk de matchen en statistieken van Mauro Daniel Rodrigues Teixeira. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Mauro Daniel Rodrigues Teixeira hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Mauro Daniel

Achternaam

Rodrigues Teixeira

Huidige teams

Positie

Middenvelder

Leeftijd

22 jaar

Geboortedatum

2001-04-15

Geboorteland

Portugal

Afkomst

Portugal

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Mauro Daniel Rodrigues Teixeira mee voetbalt bij Guinea-Bissau, Yverdon Sport, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook