Mauricio Ernesto Pereyra Antonini

Biografie

Mauricio Ernesto Pereyra Antonini is een 34-jarige voetballer uit Uruguay die meestal als middenvelder speelt. De laatste match die Mauricio Ernesto speelde was Deportivo Maldonado - Club Nacional op 2024-05-20.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Mauricio Ernesto Pereyra Antonini in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Mauricio Ernesto Pereyra Antonini in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Mauricio Ernesto Pereyra Antonini in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Mauricio Ernesto Pereyra Antonini een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Mauricio Ernesto Pereyra Antonini een assist heeft gegeven in de match.

Stats Mauricio Ernesto Pereyra Antonini

Bekijk de matchen en statistieken van Mauricio Ernesto Pereyra Antonini. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Mauricio Ernesto Pereyra Antonini hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Mauricio Ernesto

Achternaam

Pereyra Antonini

Huidige teams

Positie

Middenvelder

Leeftijd

34 jaar

Geboortedatum

1990-03-15

Geboorteland

Uruguay

Geboorteplaats

Montevideo

Afkomst

Uruguay

Lengte

170 cm

Gewicht

63 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Mauricio Ernesto Pereyra Antonini mee voetbalt bij Orlando City SC, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook