Matthias Zimmermann

Biografie

Matthias Zimmermann is een 30-jarige voetballer uit Duitsland die meestal als middenvelder speelt. De laatste match die Matthias speelde was Fortuna Dusseldorf - FC Magdeburg op 2023-01-27.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Matthias Zimmermann in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Matthias Zimmermann in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Matthias Zimmermann in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Matthias Zimmermann een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Matthias Zimmermann een assist heeft gegeven in de match.

Stats Matthias Zimmermann

Bekijk de matchen en statistieken van Matthias Zimmermann. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Matthias Zimmermann hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Matthias

Achternaam

Zimmermann

Huidige teams

Positie

Middenvelder

Leeftijd

30 jaar

Geboortedatum

1992-06-16

Geboorteland

Duitsland

Geboorteplaats

Karlsruhe

Nationaliteit

Duitsland

Lengte

177 cm

Gewicht

76 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Matthias Zimmermann mee voetbalt bij Fortuna Dusseldorf, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook