Matías Nicolás Rojas Romero

Biografie

Matías Nicolás Rojas Romero is een 26-jarige voetballer uit Paraguay die meestal als middenvelder speelt. De laatste match die Matías Nicolás speelde was Racing Club - San Lorenzo op 2022-08-22.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Matías Nicolás Rojas Romero in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Matías Nicolás Rojas Romero in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Matías Nicolás Rojas Romero in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Matías Nicolás Rojas Romero een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Matías Nicolás Rojas Romero een assist heeft gegeven in de match.

Stats Matías Nicolás Rojas Romero

Bekijk de matchen en statistieken van Matías Nicolás Rojas Romero. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Matías Nicolás Rojas Romero hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Matías Nicolás

Achternaam

Rojas Romero

Huidige teams

Positie

Middenvelder

Leeftijd

26 jaar

Geboortedatum

1995-11-03

Geboorteland

Paraguay

Geboorteplaats

Asunción

Nationaliteit

Paraguay

Lengte

186 cm

Gewicht

78 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Matías Nicolás Rojas Romero mee voetbalt bij Paraguay, Racing Club, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook