Matías Iván Alfonso Colina

Biografie

Matías Iván Alfonso Colina is een 23-jarige voetballer uit Uruguay die meestal als middenvelder speelt. De laatste match die Matías Iván speelde was Liverpool Montevideo - CA River Plate op 2023-12-06.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Matías Iván Alfonso Colina in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Matías Iván Alfonso Colina in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Matías Iván Alfonso Colina in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Matías Iván Alfonso Colina een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Matías Iván Alfonso Colina een assist heeft gegeven in de match.

Stats Matías Iván Alfonso Colina

Bekijk de matchen en statistieken van Matías Iván Alfonso Colina. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Matías Iván Alfonso Colina hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Matías Iván

Achternaam

Alfonso Colina

Huidige teams

Positie

Middenvelder

Leeftijd

23 jaar

Geboortedatum

2000-02-29

Geboorteland

Paraguay

Geboorteplaats

Ciudad del Este

Afkomst

Uruguay

Lengte

172 cm

Gewicht

76 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Matías Iván Alfonso Colina mee voetbalt bij CA River Plate, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook