Matías Ignacio Fernández Cordero

Biografie

Matías Ignacio Fernández Cordero is een 27-jarige voetballer uit Chili die meestal als middenvelder speelt. De laatste match die Matías Ignacio speelde was Independiente del Valle - 9 de Octubre op 2022-10-23.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Matías Ignacio Fernández Cordero in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Matías Ignacio Fernández Cordero in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Matías Ignacio Fernández Cordero in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Matías Ignacio Fernández Cordero een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Matías Ignacio Fernández Cordero een assist heeft gegeven in de match.

Stats Matías Ignacio Fernández Cordero

Bekijk de matchen en statistieken van Matías Ignacio Fernández Cordero. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Matías Ignacio Fernández Cordero hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Matías Ignacio

Achternaam

Fernández Cordero

Huidige teams

Positie

Middenvelder

Leeftijd

27 jaar

Geboortedatum

1995-08-14

Geboorteland

Chili

Geboorteplaats

Valparaíso

Nationaliteit

Chili

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Matías Ignacio Fernández Cordero mee voetbalt bij Independiente del Valle, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook