Matías Damián Palacios

Biografie

Matías Damián Palacios is een 20-jarige voetballer uit Argentinië die meestal als middenvelder speelt. De laatste match die Matías Damián speelde was Sharjah FC - Al Ain op 2022-11-12.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Matías Damián Palacios in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Matías Damián Palacios in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Matías Damián Palacios in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Matías Damián Palacios een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Matías Damián Palacios een assist heeft gegeven in de match.

Stats Matías Damián Palacios

Bekijk de matchen en statistieken van Matías Damián Palacios. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Matías Damián Palacios hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Matías Damián

Achternaam

Palacios

Huidige teams

Positie

Middenvelder

Leeftijd

20 jaar

Geboortedatum

2002-05-10

Geboorteland

Argentinië

Geboorteplaats

General Pico

Nationaliteit

Argentinië

Lengte

168 cm

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Matías Damián Palacios mee voetbalt bij Al Ain, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook