Matheus Leonardo Sales Cardoso

Biografie

Matheus Leonardo Sales Cardoso is een 24-jarige voetballer uit Brazilië die meestal als middenvelder speelt. De laatste match die Matheus Leonardo speelde was Cuiaba - America Mineiro op 2022-09-29.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Matheus Leonardo Sales Cardoso in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Matheus Leonardo Sales Cardoso in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Matheus Leonardo Sales Cardoso in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Matheus Leonardo Sales Cardoso een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Matheus Leonardo Sales Cardoso een assist heeft gegeven in de match.

Stats Matheus Leonardo Sales Cardoso

Bekijk de matchen en statistieken van Matheus Leonardo Sales Cardoso. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Matheus Leonardo Sales Cardoso hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Matheus Leonardo

Achternaam

Sales Cardoso

Huidige teams

Positie

Middenvelder

Leeftijd

24 jaar

Geboortedatum

1998-02-11

Geboorteland

Brazilië

Geboorteplaats

Belo Horizonte

Nationaliteit

Brazilië

Lengte

164 cm

Gewicht

60 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Matheus Leonardo Sales Cardoso mee voetbalt bij America Mineiro, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook