Matheus Fellipe Costa Pereira

Biografie

Matheus Fellipe Costa Pereira is een 28-jarige voetballer uit Brazilië die meestal als aanvaller speelt. De laatste match die Matheus Fellipe speelde was Cruzeiro - Bragantino op 2024-07-13.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Matheus Fellipe Costa Pereira in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Matheus Fellipe Costa Pereira in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Matheus Fellipe Costa Pereira in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Matheus Fellipe Costa Pereira een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Matheus Fellipe Costa Pereira een assist heeft gegeven in de match.

Stats Matheus Fellipe Costa Pereira

Bekijk de matchen en statistieken van Matheus Fellipe Costa Pereira. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Matheus Fellipe Costa Pereira hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Matheus Fellipe

Achternaam

Costa Pereira

Huidige teams

Positie

Aanvaller

Leeftijd

28 jaar

Geboortedatum

1996-05-05

Geboorteland

Brazilië

Geboorteplaats

Belo Horizonte

Afkomst

Brazilië

Lengte

175 cm

Gewicht

66 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Matheus Fellipe Costa Pereira mee voetbalt bij Cruzeiro, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook