Matheus Antonio Souza dos Santos

Biografie

Matheus Antonio Souza dos Santos is een 27-jarige voetballer uit Brazilië die meestal als middenvelder speelt. De laatste match die Matheus Antonio speelde was Daejeon Citizen - Gangwon FC op 2021-12-08.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Matheus Antonio Souza dos Santos in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Matheus Antonio Souza dos Santos in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Matheus Antonio Souza dos Santos in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Matheus Antonio Souza dos Santos een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Matheus Antonio Souza dos Santos een assist heeft gegeven in de match.

Stats Matheus Antonio Souza dos Santos

Bekijk de matchen en statistieken van Matheus Antonio Souza dos Santos. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Matheus Antonio Souza dos Santos hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Matheus Antonio

Achternaam

Souza dos Santos

Huidige teams

Positie

Middenvelder

Leeftijd

27 jaar

Geboortedatum

1995-06-08

Geboorteland

Brazilië

Geboorteplaats

Rio Branco

Nationaliteit

Brazilië

Lengte

185 cm

Gewicht

64 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Matheus Antonio Souza dos Santos mee voetbalt bij Daejeon Citizen, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook