Mateus Gonçalves Martins

Biografie

Mateus Gonçalves Martins is een 29-jarige voetballer uit Brazilië die meestal als aanvaller speelt. De laatste match die Mateus speelde was Cruzeiro - Vitoria op 2024-04-28.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Mateus Gonçalves Martins in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Mateus Gonçalves Martins in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Mateus Gonçalves Martins in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Mateus Gonçalves Martins een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Mateus Gonçalves Martins een assist heeft gegeven in de match.

Stats Mateus Gonçalves Martins

Bekijk de matchen en statistieken van Mateus Gonçalves Martins. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Mateus Gonçalves Martins hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Mateus

Achternaam

Gonçalves Martins

Huidige teams

Positie

Aanvaller

Leeftijd

29 jaar

Geboortedatum

1994-09-28

Geboorteland

Brazilië

Geboorteplaats

Belo Horizonte

Afkomst

Brazilië

Lengte

172 cm

Gewicht

66 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Mateus Gonçalves Martins mee voetbalt bij Vitoria, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook