Masaaki Higashiguchi

Biografie

Masaaki Higashiguchi is een 36-jarige voetballer uit Japan die meestal als doelman speelt. De laatste match die Masaaki speelde was Gamba Osaka - Shonan Bellmare op 2021-12-04.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Masaaki Higashiguchi in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Masaaki Higashiguchi in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Masaaki Higashiguchi in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Masaaki Higashiguchi een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Masaaki Higashiguchi een assist heeft gegeven in de match.

Stats Masaaki Higashiguchi

Bekijk de matchen en statistieken van Masaaki Higashiguchi. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Masaaki Higashiguchi hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Masaaki

Achternaam

Higashiguchi

Huidige teams

Positie

Doelman

Leeftijd

36 jaar

Geboortedatum

1986-05-12

Geboorteland

Japan

Geboorteplaats

Osaka

Nationaliteit

Japan

Lengte

184 cm

Gewicht

78 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Masaaki Higashiguchi mee voetbalt bij Japan, Gamba Osaka, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook