Martin Olof Lorentzson

Biografie

Martin Olof Lorentzson is een 36-jarige voetballer uit Zweden die meestal als verdediger speelt. De laatste match die Martin Olof speelde was Orebro SK - Malmo FF op 2019-11-02.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Martin Olof Lorentzson in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Martin Olof Lorentzson in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Martin Olof Lorentzson in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Martin Olof Lorentzson een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Martin Olof Lorentzson een assist heeft gegeven in de match.

Stats Martin Olof Lorentzson

Bekijk de matchen en statistieken van Martin Olof Lorentzson. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Martin Olof Lorentzson hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Martin Olof

Achternaam

Lorentzson

Voetbalclub

Positie

Verdediger

Leeftijd

36 jaar

Geboortedatum

1984-07-21

Geboorteland

Zweden

Geboorteplaats

Södertälje

Nationaliteit

Zweden

Lengte

179 cm

Gewicht

72 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Martin Olof Lorentzson mee voetbalt bij Orebro SK, ...

Deze website is nog in ontwikkeling.
Heb je een opmerking of heb je een fout ontdekt?
Stuur dan een berichtje via Facebook messenger op Facebook.
Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook