Martin Njiva Rakotoharimalala

Biografie

Martin Njiva Rakotoharimalala is een 31-jarige voetballer uit Madagascar die meestal als middenvelder speelt. De laatste match die Martin Njiva speelde was Chad - Madagascar op 2023-11-20.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Martin Njiva Rakotoharimalala in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Martin Njiva Rakotoharimalala in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Martin Njiva Rakotoharimalala in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Martin Njiva Rakotoharimalala een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Martin Njiva Rakotoharimalala een assist heeft gegeven in de match.

Stats Martin Njiva Rakotoharimalala

Bekijk de matchen en statistieken van Martin Njiva Rakotoharimalala. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Martin Njiva Rakotoharimalala hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Martin Njiva

Achternaam

Rakotoharimalala

Huidige teams

Positie

Middenvelder

Leeftijd

31 jaar

Geboortedatum

1992-08-06

Geboorteland

Madagascar

Afkomst

Madagascar
Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook