Martín Nicolás Sarrafiore

Biografie

Martín Nicolás Sarrafiore is een 26-jarige voetballer uit Argentinië die meestal als middenvelder speelt. De laatste match die Martín Nicolás speelde was Cobreloa - O'Higgins op 2024-06-01.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Martín Nicolás Sarrafiore in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Martín Nicolás Sarrafiore in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Martín Nicolás Sarrafiore in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Martín Nicolás Sarrafiore een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Martín Nicolás Sarrafiore een assist heeft gegeven in de match.

Stats Martín Nicolás Sarrafiore

Bekijk de matchen en statistieken van Martín Nicolás Sarrafiore. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Martín Nicolás Sarrafiore hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Martín Nicolás

Achternaam

Sarrafiore

Huidige teams

Positie

Middenvelder

Leeftijd

26 jaar

Geboortedatum

1997-07-20

Geboorteland

Argentinië

Geboorteplaats

Villa Ballester

Afkomst

Argentinië

Lengte

180 cm

Gewicht

70 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Martín Nicolás Sarrafiore mee voetbalt bij Independiente, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook