Martín Nicolás Cháves García

Biografie

Martín Nicolás Cháves García is een 24-jarige voetballer uit Uruguay die meestal als aanvaller speelt. De laatste match die Martín Nicolás speelde was NorthEast United - Chennaiyin op 2020-02-25.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Martín Nicolás Cháves García in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Martín Nicolás Cháves García in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Martín Nicolás Cháves García in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Martín Nicolás Cháves García een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Martín Nicolás Cháves García een assist heeft gegeven in de match.

Stats Martín Nicolás Cháves García

Bekijk de matchen en statistieken van Martín Nicolás Cháves García. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Martín Nicolás Cháves García hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Martín Nicolás

Achternaam

Cháves García

Huidige teams

Positie

Aanvaller

Leeftijd

24 jaar

Geboortedatum

1998-05-12

Geboorteland

Uruguay

Geboorteplaats

Colonia del Sacramento

Nationaliteit

Uruguay

Lengte

163 cm

Gewicht

61 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Martín Nicolás Cháves García mee voetbalt bij NorthEast United, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook