Martín Nicolás Benítez

Biografie

Martín Nicolás Benítez is een 28-jarige voetballer uit Argentinië die meestal als aanvaller speelt. De laatste match die Martín Nicolás speelde was America Mineiro - Corinthians op 2022-09-18.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Martín Nicolás Benítez in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Martín Nicolás Benítez in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Martín Nicolás Benítez in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Martín Nicolás Benítez een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Martín Nicolás Benítez een assist heeft gegeven in de match.

Stats Martín Nicolás Benítez

Bekijk de matchen en statistieken van Martín Nicolás Benítez. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Martín Nicolás Benítez hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Martín Nicolás

Achternaam

Benítez

Huidige teams

Positie

Aanvaller

Leeftijd

28 jaar

Geboortedatum

1994-06-17

Geboorteland

Argentinië

Geboorteplaats

Posadas

Nationaliteit

Argentinië

Lengte

173 cm

Gewicht

72 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Martín Nicolás Benítez mee voetbalt bij America Mineiro, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook