Martin Hoel Andersen

Biografie

Martin Hoel Andersen is een 27-jarige voetballer uit Noorwegen die meestal als middenvelder speelt. De laatste match die Martin speelde was Kongsvinger - Sandefjord op 2022-11-19.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Martin Hoel Andersen in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Martin Hoel Andersen in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Martin Hoel Andersen in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Martin Hoel Andersen een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Martin Hoel Andersen een assist heeft gegeven in de match.

Stats Martin Hoel Andersen

Bekijk de matchen en statistieken van Martin Hoel Andersen. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Martin Hoel Andersen hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Martin

Achternaam

Hoel Andersen

Huidige teams

Positie

Middenvelder

Leeftijd

27 jaar

Geboortedatum

1995-12-04

Geboorteland

Noorwegen

Geboorteplaats

Halden

Nationaliteit

Noorwegen

Lengte

187 cm

Gewicht

75 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Martin Hoel Andersen mee voetbalt bij Kongsvinger, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook