Martín Gastón Demichelis

Biografie

Martín Gastón Demichelis is een 43-jarige voetballer uit Argentinië die meestal als verdediger speelt. De laatste match die Martín Gastón speelde was Malaga - Alaves op 2017-03-11.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Martín Gastón Demichelis in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Martín Gastón Demichelis in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Martín Gastón Demichelis in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Martín Gastón Demichelis een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Martín Gastón Demichelis een assist heeft gegeven in de match.

Stats Martín Gastón Demichelis

Bekijk de matchen en statistieken van Martín Gastón Demichelis. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Martín Gastón Demichelis hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Martín Gastón

Achternaam

Demichelis

Huidige teams

Positie

Verdediger

Leeftijd

43 jaar

Geboortedatum

1980-12-20

Geboorteland

Argentinië

Geboorteplaats

Justiniano Posse

Afkomst

Argentinië

Lengte

184 cm

Gewicht

79 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Martín Gastón Demichelis mee voetbalt bij Argentina, Malaga, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook