Martín Alejandro Fernández Figueira

Biografie

Martín Alejandro Fernández Figueira is een 22-jarige voetballer uit Uruguay die meestal als middenvelder speelt. De laatste match die Martín Alejandro speelde was Liverpool Montevideo - Boston River op 2023-11-29.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Martín Alejandro Fernández Figueira in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Martín Alejandro Fernández Figueira in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Martín Alejandro Fernández Figueira in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Martín Alejandro Fernández Figueira een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Martín Alejandro Fernández Figueira een assist heeft gegeven in de match.

Stats Martín Alejandro Fernández Figueira

Bekijk de matchen en statistieken van Martín Alejandro Fernández Figueira. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Martín Alejandro Fernández Figueira hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Martín Alejandro

Achternaam

Fernández Figueira

Huidige teams

Positie

Middenvelder

Leeftijd

22 jaar

Geboortedatum

2001-05-08

Geboorteland

Uruguay

Geboorteplaats

Montevideo

Afkomst

Uruguay

Lengte

183 cm

Gewicht

75 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Martín Alejandro Fernández Figueira mee voetbalt bij Boston River, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook