Martim Malheiro Fabião Maia

Biografie

Martim Malheiro Fabião Maia is een 26-jarige voetballer uit Portugal die meestal als middenvelder speelt. De laatste match die Martim Malheiro speelde was Estrela - Trofense op 2023-01-08.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Martim Malheiro Fabião Maia in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Martim Malheiro Fabião Maia in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Martim Malheiro Fabião Maia in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Martim Malheiro Fabião Maia een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Martim Malheiro Fabião Maia een assist heeft gegeven in de match.

Stats Martim Malheiro Fabião Maia

Bekijk de matchen en statistieken van Martim Malheiro Fabião Maia. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Martim Malheiro Fabião Maia hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Martim Malheiro

Achternaam

Fabião Maia

Huidige teams

Positie

Middenvelder

Leeftijd

26 jaar

Geboortedatum

1998-05-24

Geboorteland

Portugal

Afkomst

Portugal

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Martim Malheiro Fabião Maia mee voetbalt bij Trofense, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook